mandag 4. oktober 2010

5671 moh

Du har drukket for mye, sliter med å holde deg på bena, er kvalm, ufattelig trett og lengter bare etter en seng. Om du legger denne feelingen sammen med kraftig fyllesyke, da har du meg pa veien opp mot Mt. Damavand. Siden jeg hadde høydesyke den dagen Marte og Roya gikk opp, elget jeg meg innpå en gruppe m 10 iranerjenter som skulle opp dagen etter. En livet gjeng som hatet burka og myndighetene. Herlig å komme inn under burkan og se og høre deres liv og meninger! Takker Alla for Mt. Damavand og møtet med disse herlige jentene!

2 kommentarer:

  1. Du har drukket for mye, sliter med å holde deg på bena, er kvalm, ufattelig trett og lengter bare etter en seng. Om du legger denne feelingen sammen med kraftig fyllesyke, da har du meg pa veien opp mot Mt. Damavand. Siden jeg hadde høydesyke den dagen Marte og Roya gikk opp, elget jeg meg innpå en gruppe m 10 iranerjenter som skulle opp dagen etter. En livet gjeng som hatet burka og myndighetene. Herlig å komme inn under burkan og se og høre deres liv og meninger! Takker Alla for Mt. Damavand og møtet med disse herlige jentene!

    SvarSlett
  2. Drita har vi vært før, og det har jo gått bra. Genialt å ta fyllesyken samtidig, så ikke dagen etterpå ble ødelagt. Tror nok jeg sjangla mer enn deg mot toppen der, men det får vi aldri vite..

    SvarSlett